Arkisto

Roso-lehti

Tämä on Roso-lehti. Vaikka ei se ihan pelkkä lehti olekaan. Se on Roson jäsenten oma yhteisöllinen media, esiintymislava ja galleria!

Aivan liikaa biisejä jäi tietokoneiden ja puhelimien muistien syövereihin, tekstejä luonnoslehtiöihin ja kuvataidetta nojailemaan tekijöidensä seiniin. Liian moni taiteen tekijä jäi vaille samanhenkistä seuraa, ja liian paljon hienoa taidetta jäi vaille kokijaa. Tarvittiin paikka, jossa ihmiset saavat äänensä kuuluviin, teoksensa kaikkien nähtäville ja mahdollisuuden löytää yhteistyökumppaneita ja oppia uutta. Syntyi Roso-tuotanto ja Roso-lehti! Ne ovat jäsenten omia alustoja ja foorumeita. Meidän työntekijöiden rooli on mahdollistaa luova yhdessä tekeminen sekä pyörittää tuotantoa. Jos et ole vielä mukana, tule mukaan! Jos olet jo mukana, anna teostesi puhua puolestaan ja anna myös muiden nähdä tai kuulla ne!

Viimeisimmät artikkelit

Pystysuuntainen abstrakti maalaus, jonka sommitelma muodostuu hehkuvista kellan-punaisista väripinnoista.
Taiteilija Kalevi Helvetti irvistää kädet nyrkissä. Hänellä on yllään musta silinterihattu ja viitta. Kasvot on maskeerattu valkoisella värillä, silmät mustattu ja otsalle on piirrety musta alaspäin oleva risti.
Kukkaketo täynnä keltaisia leinikkejä.
Sähköpianon mustavalkoiset koskettimet viistosti kuvattuna.

Roso-lehti 1/2021 ilmestyy: 2.6.
Roso-lehti 2/2021 ilmestyy: 1.9.
Roso-lehti 3/2021 ilmestyy: 1.12.

Osallistumisohjeet julkaistaan Roson kanavilla Slackissa ja Discordissa keväällä 2021.