Yhteystiedot

mustavalkoinen profiilikuva seinää vasten

Sampo Riskilä

Vastaava ohjaaja

Sampo on herkästi innostuva basisti ja intohimoinen merimeloja, joka on toiminut musiikin parissa parinkymmenen vuoden ajan niin yrittäjänä, muusikkona kuin opettajanakin. Hän vastaa Roson toiminnasta ja huolehtii siitä, että taiteilijat saavat toteuttaa itseään mahdollisimman vapaasti.

sampo.riskila@kukunori.fi
p. 040 732 8115

mustavalkoinen profiilikuva seinää vasten

HARRI KENTALA

Ohjaaja / Äänituotanto

Roson studiota pyörittävän Harrin puoleen kannattaa kääntyä, kun kaipaa neuvoa musiikkiprojektiinsa – kyseessä kun on laulaja-lauluntekijä-muusikko-tuottaja-äänittäjä itsekin. Harri on fiilistellyt lapsesta saakka sitä maagista hetkeä, kun biisi alkaa saada lopullisen muotonsa. Usein hän antaakin Roson julkaistavalle taiteelle vielä sen viimeisen silauksen.

harri.kentala@kukunori.fi
p. 040 184 6098

mustavalkoinen profiilikuva seinää vasten

ALEKSI LEMOLA

Ohjaaja / Ääni- ja mediatuotanto

Aleksi on erityisesti hiphopin puolella ansioitunut tuottaja, dj, ääniteknikko ja artisti, joka on pyörittänyt pitkään myös omaa levymerkkiään. Rosolla hän vetää verkkoprojekteja ja -ryhmiä sekä audiopuolta yhdessä Harrin kanssa. Osaamista riittää kuitenkin laajalti myös muilta taiteenaloilta – ja vielä parempi, jos taidemuotoja pääsee sekoittelemaan keskenään!

aleksi.lemola@kukunori.fi
p. 040 144 8367

Sinustako Roson harjoittelija?

Oletko sote-, kulttuuri- tai media-alan opiskelija tai näistä aloista kiinnostunut ja etsit itsellesi harjoittelupaikkaa?

Etsimme verkossa toimivien toiminnallisten ryhmien ohjaajia, sisällöntuottajia, toimittajia, graafisia suunnittelijoita tai näistä asioista kiinnostuneita henkilöitä. Työpajat voivat olla esimerkiksi valokuvausta, musiikin tuotantoa, visuaalisia taiteita, kädentaitoja, verkkolehden toimittamista tai kuvankäsittelyä ja taittoa.

Mikä on sinun erikoisalasi ja intohimosi? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse tai kilauta Sampolle, jonka kanssa voit jutella lisää harjoittelun suorittamisesta Roso-tuotannossa. 

Lisätietoja:
Sampo Riskilä
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115