Yhteystiedot

Rento ja naivistinen paksulla mustalla tussilla piirretty muotokuva, jossa Roson työntekijät seisovat rivissä.
Kuva: Kalevi Helvetti

Roso-tiimi

Roso-tuotantoa pyörittää kulttuuri-, media- ja järjestökentällä laajalti meritoitunut viisikko, joiden suusta ei tulla kuulemaan, että näin tämä on ennenkin tehty. Pitkä kokemus kääntyy tällä porukalla alustaksi alati uuden kehittämiselle sekä uteliaalle kokeilulle. Roso-tiimiltä saa tukea oman taiteen tekemiseen ja julkaisemiseen, ja yhdessä voidaan aina oppia lisää!

Sampo Riskilä

Vastaava ohjaaja

Sampo on herkästi innostuva basisti ja intohimoinen merimeloja, joka on toiminut musiikin parissa parinkymmenen vuoden ajan niin yrittäjänä, muusikkona kuin opettajanakin. Hän vastaa Roson toiminnasta ja huolehtii siitä, että taiteilijat saavat toteuttaa itseään mahdollisimman vapaasti.

sampo.riskila@kukunori.fi
p. 040 732 8115

HARRI KENTALA

Ohjaaja / Äänituotanto

Roson studiota pyörittävän Harrin puoleen kannattaa kääntyä, kun kaipaa neuvoa musiikkiprojektiinsa – kyseessä kun on laulaja-lauluntekijä-muusikko-tuottaja-äänittäjä itsekin. Harri on fiilistellyt lapsesta saakka sitä maagista hetkeä, kun biisi alkaa saada lopullisen muotonsa. Usein hän antaakin Roson julkaistavalle taiteelle vielä sen viimeisen silauksen.

harri.kentala@kukunori.fi
p. 040 184 6098

ALEKSI LEMOLA

Ohjaaja / Ääni- ja mediatuotanto

Aleksi on erityisesti hiphopin puolella ansioitunut tuottaja, dj, ääniteknikko ja artisti, joka on pyörittänyt pitkään myös omaa levymerkkiään. Rosolla hän vetää verkkoprojekteja ja -ryhmiä sekä audiopuolta yhdessä Harrin kanssa. Osaamista riittää kuitenkin laajalti myös muilta taiteenaloilta – ja vielä parempi, jos taidemuotoja pääsee sekoittelemaan keskenään!

aleksi.lemola@kukunori.fi
p. 040 144 8367

CARITA LEHTNIEMI

Ohjaaja / Viestintä ja visuaalisuus

Caritan työt ja intohimot ovat pyörineet aina vahvasti kuvallisen ilmaisun ympärillä. Tämä kokenut art director, viestinnän suunnittelija, kuvittaja ja kuvailutulkki osaa auttaa missä vain taideprojektissa. Carita vastaa Roson viestinnästä ja visuaalisesta ilmeestä, taidealan työpajoista sekä saavutettavuuden edistämisestä.

carita.lehtniemi@kukunori.fi
p. 040 356 2733

RIITTA HUTTUNEN

Ohjaaja / Viestintä ja tapahtumat

Riitta pitelee käsissään käytännön lankoja: aikataulutus, markkinointi, promootio, organisointi ja verkostoituminen ovat hänen omimpia alueitaan. Vahvan kulttuurituotantotaustan lisäksi tältä ikuiselta opiskelijalta löytyy muun muassa musiikin maisterin ja toimintaterapeutin paperit.

Riitta on toimivapaalla elokuuhun 2023 asti.

SINÄ?

Sinustako Roson harjoittelija?

Oletko sote-, kulttuuri- tai media-alan opiskelija tai näistä aloista kiinnostunut ja etsit itsellesi harjoittelupaikkaa?

Etsimme verkossa toimivien toiminnallisten ryhmien ohjaajia, sisällöntuottajia, toimittajia, graafisia suunnittelijoita tai näistä asioista kiinnostuneita henkilöitä. Työpajat voivat olla esimerkiksi valokuvausta, musiikin tuotantoa, visuaalisia taiteita, kädentaitoja, verkkolehden toimittamista tai kuvankäsittelyä ja taittoa.

Mikä on sinun erikoisalasi ja intohimosi? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse tai kilauta Sampolle, jonka kanssa voit jutella lisää harjoittelun suorittamisesta Roso-tuotannossa. 

Lisätietoja:
Sampo Riskilä
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115