Roso lyhyesti

Mitä, miksi ja kenen kanssa?

Roso-tuotanto yhdistää erilaiset ja eri taustoista tulevat ihmiset toimimaan yhdessä ja oppimaan toinen toisiltaan. Olemme yhdistelmä luovaa yhteisöä, keskustelufoorumia ja verkkomediaa. Toimintamme tavoitteena on tukea ja vahvistaa ihmisten voimavaroja sekä opiskelu- ja työelämävalmiuksia luovan toiminnan kautta. Järjestämme säännöllistä toimintaa verkossa; työpajoja, tapahtumia, kilpailuja ja sparrausta eri taiteenalojen asiantuntijoiden ja vertaisohjaajien ohjauksessa. Roson pajoissa syntyneiden tuotantojen näyteikkuna, galleria ja esiintymislava on muutaman kerran vuodessa ilmestyvä Roso-lehti. Sen sisällöstä ja toimittamisesta vastaavat Roson jäsenet. 

Toimintamme kohderyhmänä ovat syrjäytymisuhan alla olevat 18-35 vuotiaat nuoret aikuiset ja vammaiset henkilöt sekä nuorten kanssa työskentelevät sote-ja kulttuurialan ammattilaiset. Heille Roso-tuotanto tarjoaa työkaluja erityisesti luovan toiminnan soveltamiseen verkkoympäristössä ja mahdollisuuden tiedonvaihtoon ja verkostoitumiseen. Toivotamme kuitenkin tervetulleeksi mukaan jokaisen toiminnastamme kiinnostuneen! Erilaisten ihmisen kohtaamisissa ymmärrys toisia kohtaan kasvaa. Eikö niin?

Roso-tuotanto on kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto Kukunori ry:n toimintaa ja sen rahoituksesta vastaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Tien pinta voi olla rosoinen ja suuntakin vaihtua kesken matkan, mutta kuka liian tasaisesta tykkäisikään!