Roson pajat ja ryhmät

Roso järjestää säännöllisesti kokoontuvia, avoimia etätyöpajoja. Lisäksi joka kevät ja syksy on pidempikestoisia pajoja joihin osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Roson Discordista löytyy myös kaikille avoimia keskusteluryhmiä, joissa voi piipahtaa milloin vain.

Musatuotantojubat

Musatuotantojubissa keskutellaan kaikesta musiikin tuottamiseen ja tekemiseen liittyvästä Harrin ja Aleksin johdolla. Kysymyksiä otetaan vastaan! Tervetuloa messiin!

Stream hostit: Aleksi & Harri
Aika: Tiistaisin klo 12–13
Paikka: Twitch

Collaboration Station

Puuttuuko demoltasi esittäjä, tai haluatko harjoitella musatuotannon taitojasi? Tule mukaan tuotantotiimeihin, jotka työstävät biisejä demoasteelta julkaisuiksi asti. Valmiit biisit julkaistaan sinkkuina Roso Records -levymerkin alla.

Ohjaaja: Harri
Aika: Keskiviikkoisin klo 14:30–16
Paikka: Discord

Friistailrinki

Friistailringissä räpätään hyvässä hengessä Discordin puhekanavalla ja kaikki ovat tervetulleita taitotasosta riippumatta. Aiheet ja teemat vaihtuvat lennosta,  potkivat biitit pyörivät DJ:n toimesta. Osallistua voi tietokoneella tai puhelimella!

Ohjaaja: Tiia Karoliina
Aika: Keskiviikkoisin klo 17–18
Paikka: Discord

Kuukauden biisi

Kuukauden biisi -pajassa opetellaan yhdessä biisinkirjoitustaitoja Emma-palkitun tuottaja Väinö Walleniuksen johdolla, ja työstetään biisi-ideoita harjoitustehtävien pohjalta demoasteelle muutaman hengen tiimeissä.

Ohjaaja: Väinö Wallenius
Aika: Kevään viimeinen paja päättyi 7.5.
Paikka: Discord

Rap Workshop

Roson Rap Workshopissa käsitellään räpin tekemisen eri osa-alueita rap-artistin johdolla. Paja sopii kaikentasoisille tekijöille, ja se päätetään yhdessä julkaistavaan possebiisiin.

Ohjaaja: Vaihteleva rap-artisti
Aika: Kevään paja päättyi 6.5.
Paikka: Discord
Rap Workshop vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Taikakynän luovan kirjoittamisen työpaja

Kaikille avoin työhuone ja työpaja, jonne voit tulla sparraamaan omia tekstejä ja etsimään uusia ideoita ja inspiraatiota yhdessä Taikakynän kanssa.

Ohjaaja: Taikakynä
Aika: Maanantaisin klo 18–19
Paikka: Discord

Tule mukaan!

Roson yhteisö elää Discordissa. Siellä tehdään yhdessä monenlaista taidetta ja musiikkia, jutellaan ja hengaillaan. Tervetuloa!