Pajat

Roson pajat ja ryhmät

Roso järjestää säännöllisesti kokoontuvia, avoimia etätyöpajoja. Lisäksi joka kevät ja syksy on pidempikestoisia pajoja joihin osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Roson Discordista löytyy myös kaikille avoimia keskusteluryhmiä, joissa voi piipahtaa milloin vain.
Roson Harri ja Aleksi studiossa

Musatuotantojubat

Musatuotantojubissa keskutellaan kaikesta musiikin tuottamiseen ja tekemiseen liittyvästä Harrin ja Aleksin johdolla. Kysymyksiä otetaan vastaan! Tervetuloa messiin!

Pajan ohjaajat: Aleksi & Harri
Aika: Tiistaisin klo 12-13
Paikka: Twitch

Friistailrinki

Friistailringissä räpätään Discordin puhekanavalla. Aiheet vaihtuu lennosta ja potkivat biitit pyörii DJ:n toimesta. Osallistua voi tietokoneella tai puhelimella!

Pajan ohjaaja: Tiia Karoliina
Aika: Keskiviikkoisin klo 17-18
Paikka: Discord

Digitaalisessa piirroksessa kaksi kahvimukia violetilla pohjalla.
Kuva: Sami Nyberg

Avoin chat

Käy moikkaamassa kavereita, kertomassa kuulumisia tai käynnistä keskustelu mistä tahansa aiheeesta. Yleinen keskustelu -kanavalta löytyy aina joku juttukaveri. Siellä voit myös esittää ideoita ja kysymyksiä Roson ohjaajille. Kanavan moderointi tapahtuu Roson jäsenten ja ohjaajien toimesta.

Aika: avoin keskustelukanava
Paikka: Discord #yleinen-keskustelu

Digitaalisessa piirroksessa kyniä ja siveltimiä oranssilla pohjalla.
Kuva: Sami Nyberg

Galleria

Galleria on kuvataiteista, kädentaidoista ja graafisesta suunnittelusta kiinnostuneiden keskusteluryhmä, johon olet tervetullut taiteenlajista, taustasta ja taidoista riippumatta. Galleriassa voit esitellä omia töitäsi ja saada kannustavaa palautetta ja vinkkejä työskentelyyn.

Aika: Aina avoin keskusteluryhmä
Paikka: Discord #galleria-kanava

Tietokonegrafiikassa on oranssilla taustalla kamera ja ptäkä filminauhaa.
Kuva: Sami Nyberg

Kännykkävideo-paja

Ota videoiden tekeminen haltuun tai kehitä osaamisesi nextille levelille! Opi tekemään laadukkaita videoita helposti kännykällä. Kurssi etenee vaihe vaiheelta käsikirjoittamisesta valmiin videon julkaisuun. Tarvitset puhelimen, jonka käyttöjärjestelmänä on joko iOS tai Android.

Pajan ohjaaja: Hannu Huhtamo
Paja on päättynyt. Tehtävävideot löytyvät Roson YouTubesta.

Digitaalisessa piirroksessa kyniä ja siveltimiä oranssilla pohjalla.
Kuva: Sami Nyberg

3D-piirtämisen perusteet

Työpajassa opetellaan piirtämään paperille ja digitaalisesti realistisia kolmiulotteisia muotoja ja kuvia. Katso videot Roson Youtubesta ja tee tehtävät oman aikataulusi mukaan. Yhden videon kesto on noin 10 minuuttia ja tehtävien haastavuus kasvaa työpajan edetessä. Kurssi sopii kaikille piirtämisestä kiinnostuneille!

Pajan ohjaaja: Santeri Orava
Paja on päättynyt. Tehtävävideot löytyvät Roson YouTubesta.

Tule mukaan!

Roson yhteisö elää Discordissa. Siellä tehdään yhdessä monenlaista taidetta ja musiikkia, jutellaan ja hengaillaan. Tervetuloa!

Roson pajoissa on kiva keskustella taiteesta ja tulevaisuudesta

Roso-tuotannon jäsen

Mukava löytää kanssatekijöitä musiikkiin ja elokuviin

Roso-tuotannon jäsen

Roso luo uusia mahdollisuuksia taiteeni kehittymiselle

Roso-tuotannon jäsen