Osallistu Roson toimintaan!

Roson pajat ja ryhmät

Roso järjestää säännöllisesti kokoontuvia, avoimia etätyöpajoja. Lisäksi joka kevät ja syksy on pidempikestoisia pajoja joihin osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Roson Discordista löytyy myös kaikille avoimia keskusteluryhmiä, joissa voi piipahtaa milloin vain.

Friistailrinki

Friistailringissä räpätään hyvässä hengessä Discordin puhekanavalla ja kaikki ovat tervetulleita taitotasosta riippumatta. Aiheet ja teemat vaihtuvat lennosta,  potkivat biitit pyörivät DJ:n toimesta. Osallistua voi tietokoneella tai puhelimella!

Pajan ohjaaja: Tiia Karoliina
Aika: Keskiviikkoisin klo 17-18
Paikka: Discord

Roson Harri ja Aleksi pöydän äärellä keskustelemassa mikrofoneihin

Musatuotantojubat

Musatuotantojubissa keskutellaan kaikesta musiikin tuottamiseen ja tekemiseen liittyvästä Harrin ja Aleksin johdolla. Kysymyksiä otetaan vastaan! Tervetuloa messiin!

Pajan ohjaajat: Aleksi & Harri
Aika: Tiistaisin klo 12-13
Paikka: Twitch

Collaboration Station

Puuttuuko demoltasi esittäjä, tai haluatko harjoitella musatuotannon taitojasi? Tule mukaan tuotantotiimeihin, jotka työstävät biisejä demoasteelta julkaisuiksi asti. Valmiit biisit julkaistaan sinkkuina Roso Records -levymerkin alla.

Pajan ohjaajat: Harri
Aika: Keskiviikkoisin klo 14:30-16
Paikka: Discordin #Stage-kanava

Kuukauden biisit

Kuukauden biisit -pajassa opetellaan yhdessä biisinkirjoitustaitoja Emma-palkitun tuottaja Väinö Walleniuksen johdolla, ja työstetään biisi-ideoita harjoitustehtävien pohjalta demoasteelle muutaman hengen tiimeissä.

Pajan ohjaajat: Väinö Wallenius & Harri
Aika: Jatkuu tammikuussa 2024
Paikka: Discord

Tule mukaan!

Roson yhteisö elää Discordissa. Siellä tehdään yhdessä monenlaista taidetta ja musiikkia, jutellaan ja hengaillaan. Tervetuloa!