Työkokeilussa

Työkokeilussa Roso-tuotannossa

Olen Sami ja olen työkokeilussa Rosossa heinäkuun alkuun saakka. Tulen Live Palveluista, jossa olen Kelan rahoittamassa työllistymistä edistävässä kuntoutuksessa.

Oli mielenkiintoista päästä näkemään koko Kukunorin kehittämistoimintaa huhtikuussa. Työpäivät kuluvat etänä kotona. Teen grafiikkaa Kukunorin eri hankkeille, käytän työssäni tuttuja ohjelmia ja kirjoitan juttuja Roso-lehteen. Aika kuluu kuin siivillä ja työ on mukavan haastavaa.  Kivat työkaverit auttavat myös asiaan.  Grafiikkaani esitellään Roso-lehden ensimmäisessä numerossa. Olen tehnyt grafiikkaa noin 20 vuotta ja pitänyt seitsemän näyttelyä esim. Ogelin kirjastossa, Malmi-talossa ja Kartano-ravintolassa.

Työtehtäviini on kuulunut videoiden käsittelyä ja grafiikan piirtämistä. Työkokeilupaikka löytyi vanhojen hakujen kautta ja kolmannella kerralla tärppäsi, kun sain paikan Kukunorin Roso-tuotannosta. 

Haluaisin parantaa osatyökykyisten työllistymistä yhden luukun mallilla, tiedolla ja asennemuutoksella. Viimeisimpään näyttelyyni voi tutustua verkossa

Teksti: Sami Nyberg

 

 

Digitaalinen teos, jossa mielikuvituksellinen, sininen, repaleinen hai ui kimmeltävässä meressä.
Sami Nyberg: Hai zombi, digitaalinen piirros.