#carpediemhaaste

Hei rapista innostunut! Luistaako lyriikat ja sana on hallussa?

Osallistu Roson Carpe Diem -haasteeseen! Kuusi taitavinta pääsee mukaan Spotifyssä julkaistavalle kappaleelle sekä äänityssessioihin maailmanluokan studiossa.

Näin osallistut

  1. Käy kuuntelemassa ja fiilistelemässä Rosotuotannon (@rosotuotanto) tililtä löytyvää haastevideota TikTokissa. Haasteen heittää räppäri Tiia Karoliina (@tiiakrln)!
  2. Räppää tämän haasteen jatkoksi oma versesi TikTokin duetointi-ominaisuudella. Mikäli et käytä TikTokia, lue lisäohjeet kohdasta Vaihtoehtoinen osallistuminen.
  3. Jaa duetoitu postaus ja tägää siihen #carpediemhaaste ja #rosotuotanto
  4. Ole kuulolla, kun 6 onnekasta voittajaa julkistetaan torstaina 6.6. TikTokissa.

Haasteeseen voit osallistua 9.5. – 31.5. Voittajat valitsee Tiia Karoliinasta sekä kahdesta muusta räppäristä muodostuva raati. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti 2.6.- 6.6. välisenä aikana. Kisassa ovat eduksi omaperäisyys, kekseliäät lyriikat ja flow. Huomioithan, että voittajien äänityssessiot pidetään 15.6. Sonic Pump Studioilla Helsingissä. Mikäli et voi sitoutua tähän äänityssessioon, luovutamme paikkasi toiselle. Osallistumalla sitoudut Roson turvallisemman tilan periaatteisiin.

Vaihtoehtoinen osallistuminen

Mikäli et käytä TikTokia, voit osallistua myös sähköpostitse. Lataa ja kuuntele Haastebiisi tämän sivun oikeasta reunasta, otsikon Lataa mp4-muotoinen haastevideo tästä alta. Kuvaa ja äänitä oma osallistumisversesi vaikka puhelimella ja lähetä valmis tuotoksesi sähköpostilla osoitteeseen aleksi.lemola@kukunori.fi . Videotiedostojen ollessa suuria suosittelemme esim. Wetransferin tai Google Driven käyttöä tiedoston lähettämisessä.

Ongelmatilanteissa tai ihan muuten vaan: Roson Discord

Haasteeseen liittyviin kysymyksiin saa helpoiten vastauksia liittymällä Roson Discord-yhteisöön, jossa keskustellaan päivittäin. Mikäli jokin osallistumisessa mietityttää, tai kaipaat vinkkejä riimiesi hiomiseen, täältä löydät vertaistukea ja samanhenkisiä tyyppejä! Discordissa Rosolaiset tekevät yhdessä monenlaista taidetta ja musiikkia, sekä juttelevat ja hengailevat. Tuu mukaan!

Lisäksi haasteen aikana järjestetään kaksi TikTok-liveä: 9.5. klo 18.00. ja 18.5. klo 17:00. Liveissä räppäri Tiia Karoliina on vastaamassa osallistujien kysymyksiin ja fiilistelemässä jo tulleita duettoja.

#carpediemhaaste -video TikTokissa:

@rosotuotanto

Tee duetto ja tägää #carpediemhaaste #rosotuotanto Lisätiedot rosotuotanto.fi @tiiakrln

♬ alkuperäinen ääni - Roso-tuotanto

Lataa mp4-muotoinen haastevideo tästä:

Lataa video

Klikkaa tästä itsesi Roson kanaville!

Roson Discord

Roson yhteisö elää Discordissa. Täällä tehdään yhdessä monenlaista taidetta ja musiikkia, jutellaan ja hengaillaan. Täältä löydät ihmiset ja ideat!

Roson Twitch

Seuraa livenä musatuotanto- ja taideaiheista viikkostriimiä Roson Twitchissä keskiviikkoisin klo 12–13 ja osallistu keskusteluun!

Roson Youtube

Katso Roson Youtube-videokirjastosta kaikkien viikkostriimien koosteet, artistivieraiden haastattelut sekä  musatuotannon tutoriaalit.

Roso-lehti

Roso-lehti on Roson jäsenten oma yhteisöllinen media, esiintymislava ja galleria. Julkaise Roso-lehdessä omaa musiikkia, taidetta ja tekstejä!