Uusi Rap-työpaja alkaa!

Tule mukaan Roso Rap Workshop -työpajaan!

Haluatko kehittää taitojasi ja tavata muita räppäreitä? Roso Rap Workshop on keväällä 2021 järjestettävä rap-työpaja, jossa tehdään porukalla uusi rap-kappale julkaisuksi saakka. Työpaja aloittaa 30.3.

Maksuton Roso Rap Workshop -työpaja on suunnattu 18–35-vuotiaille räpin tekijöille ja se toteutetaan kokonaan etäyhteyksillä. Neljään etäsessioon jakautuvan työpajan tuloksena syntyy possekappale, joka julkaistaan Roso Recordsin kautta kesällä 2021. Julkaistavan kappaleen lisäksi tavoitteena on, että osallistujat pääsevät yhteisen tekemisen kautta tutustumaan muihin tekijöihin ja kehittämään omia taitojaan. Roso Rap Workshopin järjestävät yhteistyössä Roso-tuotanto ja Kulttuuripaja Kupla. Ohjaajina toimivat rap-artisti Shaka sekä hiphop-tuottaja DJ Logout.

Osallistujat äänittävät itsenäisesti omat räp-osuutensa. Osallistujien äänityslaitteille ei ole laatuvaatimuksia ja osallistujat saavat ohjaajilta sekä Roson yhteisöstä teknistä tukea äänitysten toteuttamiseen.

Etäsessioiden ensisijainen kieli on suomi, mutta englanniksi osallistuminen on myös mahdollista. Räppien kirjoituskieli on vapaa. Etäsessiot pidetään iltaisin klo 18–19.30. Työpaja toteutetaan Roso-tuotannon Discord-alustalla puhe- ja videoyhteyksillä.

Roso Rap Workshop –työpaja

Aika: 30.3.–27.4.2021
Paikka: Roso-tuotannon Discord #rap-workshop -kanava
Ohjaajat: Shaka ja DJ Logout
Hinta: Maksuton
Lisätietoja: Aleksi Lemola, aleksi.lemola@kukunori.fi, p. 040 144 8367

Roso Rap Workshop aikataulu:
  • Sessio #1, tiistai 30.3: Tutustuminen, kappaleen aiheen päättäminen
  • Sessio #2, tiistai 6.4: Biitin paljastus, äänitysohjeet
  • 18.4. Oma räp valmis ja lähetetty ohjaajille.
  • Sessio #3, tiistai 20.4: Osallistujien säkeistöjen kuuntelu, kertosäkeen teko
  • Sessio #4, tiistai 27.4: Kappaleen miksaus livestriimissä
Osallistu näin:
  • Liity Roson Discord-serverille
  • Ilmoittaudu mukaan #rap-workshop kanavalla