Vihreä voima –työpaja hakee osallistujia!

Tule mukaan voimaantumaan luonnosta!

Roso-tuotannon uusi "Green Care, Vihreä voima" –verkkotyöpaja aloittaa huhtikuun alussa! Hyppää Roson Discordiin ja tule mukaan!

Mikä on Vihreä voima -työpaja?

Green Care on luontoon liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Työpajassa hyödynnetään luontoavusteisia menetelmiä sekä luovia toimintoja. Työpajan ohjaa Green Careen perehtynyt taiteilija Emmi-Inkeri Rimpilä. Paja sopii kaikille virkistäytymiseen ja itsetutkiskeluun. Pajassa pääset kosketuksiin omaan luontosuhteeseesi ja tutustut syvemmin itseesi lähiluonnossa toteutettavien helppojen tehtävien avulla.  Työpaja on maksuton eikä siihen osallistumiseen vaadita aikaisempaa osaamista. Työpaja järjestetään 9.4.–10.6.2021.

Mitä työpajassa tehdään?

Verkkotyöpajaan sisältyy viikkokohtaisia tehtäviä. Tehtävien suorittaminen ei vaadi ennakko-osaamista. Tehtävät koostuvat luonnossa tehtävistä harjoitteista sekä luovia menetelmiä hyödyntävistä tehtävistä. Harjoitukset voi tehdä omassa tahdissaan viikon aikana, silloin kun se itselle parhaiten sopii. Tehtävät palautetaan Discordiin omalle tehtävien palautukseen tarkoitetulle kanavalle.

Luontoharjoituksia ja niiden aikana syntyneitä havaintoja dokumentoidaan ja prosessoidaan valokuvin (kännykkälaatu riittää), piirtäen tai maalaten sekä kirjoittaen. Luontoharjoitukset vievät aikaa noin 10–30 minuuttia viikossa ja lisäksi on hyvä varata aikaa saman verran myös tehtävien purkamiseen luovin menetelmin. Uusi tehtävä ohjeineen julkaistaan videon muodossa Discordissa aina perjantaisin ja seuraavan viikon torstaina klo 18–19 tehtävän äärelle kokoonnutaan pajaan osallistuvien ryhmän kesken Discordin keskustelukanavalla. Siellä jaetaan kokemukset ja ajatukset, joita tehtävät ovat herättäneet.

Osallistumiseen ei vaadita ilmoittautumista – hyppää vain suoraan Roson Discord-kanaville!

Green Care, Vihreä voima –työpaja

Aika: 9.4.-10.6.2021
Paikka: Roso-tuotannon Discord, Green Care -kanavat
Ohjaaja: Emmi-Inkeri Rimpilä
Hinta: Maksuton
Lisätietoja:  rosotuotanto@kukunori.fi