Uskalla-haaste käynnissä TikTokissa 19.2.-1.3.!

Musavalkoinen kuva räppäri Tiia karoliinasta tiiliseinän edessä

Osallistu Roson Uskalla-duettohaasteeseen!

Kuusi raadin suosikkia pääsee mukaan Spotifyssä ja muissa striimipalveluissa julkaistavalle kappaleelle sekä studiolle äänityssessioihin.

Näin osallistut

  1. Käy katsomassa Rosotuotannon (@rosotuotanto) tililtä löytyvä haastevideo TikTokissa. Haasteen heittää räppäri Tiia Karoliina!

  2. Täytä haastevideon tyhjä kohta omilla räpeilläsi TikTokin duetointi-ominaisuudella. Jos et käytä TikTokia, lue lisäohjeet kohdasta Vaihtoehtoinen osallistuminen.

  3. Jaa duetoitu postaus ja tägää siihen #uskallahaaste ja @rosotuotanto

Haasteeseen voit osallistua ma 19.2. – pe 1.3. Voittajat valitsee Tiia Karoliinan lisäksi muista räpin ammattilaisista muodostuva raati. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti TikTok-yksityisviestillä tai sähköpostitse haasteen päättymisen jälkeisellä viikolla. Voittajat julkistetaan TikTokissa kun kaikki voittaneet on saatu kiinni.

Kisassa eduksi ovat omaperäisyys, kekseliäät lyriikat ja flow. Voittajien äänityssessiot pidetään lauantaina 23.3. Roson studiolla Helsingissä. Mikäli et voi sitoutua tähän äänityssessioon, luovutamme paikkasi toiselle. Osallistumalla sitoudut Roson turvallisemman tilan periaatteisiin.

Vaihtoehtoinen osallistuminen

Mikäli et käytä TikTokia, voit osallistua myös sähköpostitse. Lataa ja kuuntele haastebiisi tämän sivun oikeasta reunasta, otsikon Lataa mp4-muotoinen haastevideo tästä alta. Kuvaa ja äänitä oma osallistumisversesi vaikka puhelimella ja lähetä valmis tuotoksesi sähköpostilla osoitteeseen aleksi.lemola@kukunori.fi . Videotiedostojen ollessa suuria suosittelemme esim. Wetransferin tai Google Driven käyttöä tiedoston lähettämisessä.

Ongelmatilanteissa ja muutenkin: Roson Discord

Haasteeseen liittyviin kysymyksiin saa helpoiten vastauksia liittymällä Roson Discord-serverille. Jos jokin osallistumisessa mietityttää, tai kaipaat vinkkejä riimiesi hiomiseen, löydät sieltä samanhenkisiä tyyppejä!

#uskallahaaste -video TikTokissa:

Lataa mp4-muotoinen haastevideo tästä:

Lataa video