Duettohaasteen possebiisi rohkaisee uskaltamaan

Levykansi. Teksti: "Uskalla" koristeellisin kirjaimin tummalla taustalla. Mukana pyöreä Roso-tunnus.

”Mut se et sä ees teet, sä oot jo edellä muit.”

Roso järjesti TikTokissa ja Instagramissa tänä keväänä jälleen yhden duettohaasteen. Tällä kertaa haasteen veti BÄMÄ-kollektiivissakin räppäävä artisti Tiia Karoliina. Haasteeseen osallistui kaiken kaikkiaan 48 räppäriä ympäri Suomen, ja raati valitsi osallistujista kuusi voittajaa, jotka saivat kutsun äänittämään yhteistä Uskalla-biisiä Roson studiolle.

Karsinta oli haastava, sillä taitotaso oli aivan mieletön ja kaikkien osallistujien verset toinen toistaan upeampaa settiä. Voittajiksi valikoituivat lopulta marlena, Mäkinen, 1CSU, Jugis, Rehtori sekä Massali, joista neljä pääsivät paikan päälle tutustumaan toisiinsa, fiilistelemään old school -räppiä ja äänittämään yhdessä omat viilatut versensä. BÄMÄstä tutun tuottajan, satun, biitti sai myös studiopäivänä pientä maustetta Roson Aleksin levarilla.

Perinteistä räppiä kunnioittava Uskalla-sinkku rohkaisee tekemään ja mokaamaan:

”Kova tekemään ja etevä mokaan eli koko ajan etenemään kohti sitä omaa.”

 

”Sun pitää itselles sanoo vaan, ettei kannata pelon takii itteensä kadottaa.”

 

Kuuntele Uskalla sivun laidasta ja lisää ihmeessä omalle kovien biisien soittolistalle!

Roso Records on voittoa tavoittelematon levymerkki, joka toimii julkaisualustana Roso-tuotannon yhteisöllisissä projekteissa syntyneelle musiikille. Roso Records ei julkaise musiikkia demojen tai hakemusten perusteella.

Lisätietoja:

Roso-tuotanto / Roso Records
Sampo Riskilä
vastaava ohjaaja
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115