Roso Records julkaisi Stadissa vituttaa -singlen

Stadissa vituttaa -single päästää nuoret ääneen

Nuoret kertoivat, maalasivat ja äänittivät mielipiteensä Helsingin Ohjaamon, Kukunori ry:n ja Roso-tuotannon Mikä v*tuttaa -tapahtumassa marraskuussa 2021. Nuorten toiveet ja ääniviesteistä koottu Stadissa vituttaa -single toimitetaan kaupungin päättäjille.

Roso Records julkaisi 13.12. Stadissa vituttaa -sinkun. Biisi on koostettu Mikä v*tuttaa -tapahtumassa marraskuussa 2021 nuorilta kerätyistä viesteistä ja anonyymisti Mikä v*tuttaa -puhelinvastaajaan jätetyistä ääniviesteistä. Stadissa vituttaa -sinkun on säveltänyt muusikko Rautakeuhko. Sinkun kansikuva on yksityiskohta seinämaalauksesta, joka maalattiin Mikä v*tuttaa -tapahtumassa. Mikä v*tuttaa -tapahtuman järjestivät Helsingin Ohjaamo, Kukunori ry ja Roso-tuotanto. Helsingin Ohjaamo välittää nuorten viestit ja toiveet Helsingin kaupungin päättäjille.

Mikä v*tuttaa -konsepti on kehitetty Etelä-Savon Ohjaamo Olkkarin ja EMC2 – Nuorten osallisuudesta energiaa Etelä-Savoon hankkeessa. Konsepti on 13–29 -vuotiaille suunnattu matalan kynnyksen palveluiden kehittämisen malli.

Rautakeuhko on tukevaan lofi-soundiin nojaava, laajan sanavaraston omaava räppäri ja tuottaja Tampereelta. Tuottelias artisti on julkaissut useita projekteja viime vuosina, mukaan lukien Julma H:n luotsaaman Mörssi Recordsin julkaisemat “Tervetuloa tuonpuoleiseen”-albumi sekä keväällä 2021 julkaistu “Karitsa ja Keuhko” EP Karitsan kanssa.

Roso Records on voittoa tavoittelematon levymerkki, joka toimii julkaisualustana Roso-tuotannon yhteisöllisissä projekteissa syntyneelle musiikille. Roso Records ei julkaise musiikkia demojen tai hakemusten perusteella.

Lisätietoja:
Roso-tuotanto / Roso Records
Sampo Riskilä
vastaava ohjaaja
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115

Kuuntele Stadissa vituttaa:

Helsingissä vituttaa kaikki. Erityisesti helsinkiläiset.

Anonyymi ääniviesti

Porukka vaan roskaa joka paikkaa ja tuntuu, ettei välitä yhtään mistään ilmastohommista!

Anonyymi ääniviesti

Roso-tuotannon toiminta on suunnattu 18–35-vuotiaille syrjäytymisvaarassa oleville nuorille ja heidän kanssaan työskenteleville sote- ja kulttuurialan ammattilaisille. Kaikki Roso-tuotannon työpajat ja tapahtumat ovat maksuttomia. Roso-tuotanto on Kukunori ry:n toimintaa ja sen rahoituksesta vastaa STEA.