Sossusessarit nuorisotyön ammattilaisille

Rap-työpaja nuorisotyön ammattilaisille

Iltapäivän aikana opitaan rennon riimittelyn lomassa miten ja millä välineillä matalan kynnyksen musiikkitoimintaa voi järjestää.

Roso-tuotanto järjestää keskiviikkona 9.3.2022 sossusessarit eli rap-työpajan nuorten parissa työskenteleville sote- ja kulttuurialan ammattilaisille. Pajassa perehdytään matalan kynnyksen musiikkitoiminnan järjestämiseen käytännön kautta. Rennon riimittelyn lomassa opitaan asiaa musiikin tekemiseen ja äänittämiseen tarvittavista laitteista, ohjelmistoista ja palveluista. Iltapäivän päätteeksi äänitetään yhteinen rap-biisi. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa musiikkialan osaamista tai rap-musiikin tuntemusta.

Työpaja tarjoaa nuorisotyön ammattilaisille työkaluja rapin tai muun musiikin tekemisestä kiinnostuneen nuoren tukemiseen ja valmiuksia suunnitella musiikkitoimintaa nuorille. Työpajassa opit mm. miten musiikkityöpajoja tai -toimintaa voi järjestää, millaisella budjetilla se onnistuu ja mistä voit löytää toimintaan vetäjät.

Työpajan ohjaavat Roso-tuotannon audio- ja mediaohjaaja Aleksi Lemola ja Roson nuoret rap-artistit MC Cepari ja Psyykkinen. Aleksi Lemola on omaa levy-yhtiötä pyörittävä hiphop-tuottaja ja ammatti-DJ. Mika Leminen eli rap-artisti MC Cepari on 26-vuotias CP-vammainen kellokoskelainen räppäri. Ipsu Murtola eli rap-artisti Psyykkinen on 30-vuotias mimmiräppäri Nekalasta. 

Työpaja on maksuton. Tarjolla on virvokkeita ja pientä purtavaa. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu siis heti oheisen linkin kautta!

Paikka: 
Kukunori ry
Malminraitti 17 B–C, 3 krs.
00700 Helsinki

Aika: 9.3.2022 klo 13–16.
Huom! Tapahtuma on siirretty tammikuulta maaliskuulle koronasta johtuen.

Ilmoittautuminen: Pokka-lomakkeella

Lisätietoja:
Sampo Riskilä
Vastaava ohjaaja
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115