Roson Syksy 2023

Roso-tuotannon Syksy 2023

Roson Discordissa tapahtuu syksyllä 2023! Kaikki pajat ovat maksuttomia. Tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet julkistetaan elokuussa 2023.

Roso Beats Workshop, vetäjänä @satumusiikki

11.9. – 5.10.2023 Ma & To 17-18.30
Satun biittiworkshopissa käydään läpi biitinteon ja tuottamisen eri osa-alueita. Satulla on FL Studio käytössä, mutta voi osallistua millä vaan softalla. Lopuksi osallistujien tekemistä biiteistä kootaan Spotifyssä julkaistava kokoelma.


Sarjakuvapaja Anayten kanssa

18.9. – 26.10.2023 2x viikossa iltapäivisin
Sarjispajassa opitaan sarjakuvan teon perusteita käsikirjoituksesta julkaisuun. Pajan aikana jokainen tekee oman sarjakuvan ja valmiit sarjakuvat kootaan nettijulkaisuksi ja fyysiseksi lehdeksi.


Kuukauden biisit Väinö Walleniuksen kanssa

Alkaa Syyskuussa 2023
Kuukauden biisissä tehdään nimensä mukaisesti kuukauden aikana uusi biisi tehtävänannon mukaan määritetyllä tyylillä. Biisejä tehdään valmiiksi demoksi asti 1-3 hengen tiimeissä. Vetäjänä toimii viime biisinkirjoitusleiriltäkin tuttu, Emma-palkittu Väinö Wallenius.


Roso Games

Lokakuu 2023 – Toukokuu 2024, hakuaika 14.8. – 10.9.2023
Projektin aikana luodaan valmis peli alusta lähtien. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, riittää että olet valmis sitoutumaan ja toimimaan osana tiimiä. Ohjaajana toimii pitkän linjan pelisuunnittelija, senior game designer Eetu Rantanen. Projektin aikana opit koodaamisen ja pelisuunnittelun sekä pelitaiteen perusteita ja saat valmiudet esimerkiksi alkaa opiskelemaan alaa. Projekti tapahtuu kokonaan etänä ja tapaamiset ovat kahdesti viikossa.


Collaboration Station

Alkaa syksyllä 2023
Collaboration Stationissa tuotetaan biisejä demoasteelta valmiiksi julkaisuiksi, lopulliset kappaleet julkaistaan suoratoistoissa Roso Recordsin alla. Collaboration Station kokoontuu viikottain Stage -kanavalla ja on suunnattu tekijöille, joilla on jo aiempaa kokemusta äänitteen tekemisestä. Vetäjänä Roson Harri.


Teikän Räpit, Meikän Biitti 2

Lokakuu-Joulukuu 2023
Saaga jatkuu! Syksyllä aletaan tekemään uutta räppikokoelmaa! Biitintekijät voi tarjota biittejä levylle, ja niihin biitteihin joihin keksitään hyvä aihe aletaan työstämään kappaleita valmiiksi. Räppärit voi hypätä kiinnostaviin biiseihin mukaan omalla versellä. Oman versen voi äänittää joko omilla laitteilla, lainalaitteilla( lainaa-rosobox ) tai Roson studiolla Helsingin Malmilla. Lopullinen levy julkaistaan Spotifyssä ja muissa suoratoistoissa.


Friistailrinki, vetäjänä Tiia Karoliina

21.8.2023 alkaen, keskiviikkoisin klo 17-18 friistailrinki -puhekanavalla
Friistailrinki jatkuu taas elokuussa! Riimittelyn aiheet vaihtuvat lennosta, ja paikalla on DJ vastaamassa potkivista biiteistä. Friistailaamaan ovat tervetulleita kaikki aikaisemmasta kokemuksesta tai taitotasosta riippumatta.


Musatuotantojubat Twitchissä

Jatkuu syyskuussa Roson Twitchissä
Musatuotantojubat jatkuu taas Twitchissä syyskuussa Harrin ja Aleksin johdolla! Keskustellaan kaikesta musiikin tekemiseen ja tuottamiseen liittyvästä, jos on mitä vaan kysyttävää me tai kommenttikenttä yritetään vastata!