Rap Workshop Niko Novan kanssa 17.4.-11.5.2023

Tervetuloa mukaan Niko Novan rap workshopiin!

Roso järjestää rap-artisti Niko Novan ohjaaman rap-työpajan Discordissa huhti-toukokuussa 2023. Työpajassa käsitellään räpin tekemisen eri osa-alueita flowsta freestyleen. Pajan päätteeksi tehdään yhdessä osallistujien kanssa Spotifyssä julkaistava possebiisi.

Työpaja toteutetaan kokonaan etänä Roson Discordissa puhekanavalla. Työpaja alkaa 17.4. ja päättyy 11.5. Kokoontumisia on kaksi kertaa viikossa, maanantaisin klo 17-18.30 ja torstaisin klo 17.30-19.

Workshopin ohjaajina toimii Niko Nova sekä Roso-tuotannon ääni- ja mediatuotannon ohjaaja Aleksi Lemola. Työpaja on maksuton.

Ketkä voivat osallistua?

Työpaja on 18-35 vuotiaille ja soveltuu kaiken tasoisille tekijöille aloittelijoista kokeneempiin.

Ilmoittautuminen

Työpajaan ilmoittautuminen tapahtuu Roson Discordissa #rapws-ilmoittautuminen -kanavalla. Kerro vapaasti kuka olet ja mistä kuulit pajasta, niin lisäämme sinut mukaan. Roson Discordiin pääset tästä linkistä. Ilmoittautumisaikaa on ensimmäisen pajan alkuun 17.4. saaka.

Niko Nova

Suomen  kovimpiin freestyle-räppäreihin lukeutuva Niko Nova on pitkän linjan MC joka on vaikuttanut suomirap-kentällä niin artistina, klubinjärjestäjänä, toimittajana kuin DJ:näkin. Niko Nova on viimeisen vuosikymmenen ajan julkaissut aktiivisesti musiikkia sekä soolotuotantona että eri kokoonpanoissa. Keväällä 2023 Niko oli myös vahvasti esillä YLE:n “Mist sä tuut?”-sarjan uusimman kauden Kuopio-jaksossa.

Mitä?

Rap-työpaja 18-35 vuotiaille.

Missä?

Etänä Roson Discordissa.

Milloin?

17.4.-11.5.

Hinta?

Työpaja on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu pajaan!