Rap Workshop – hae mukaan!

Opi rapin perusteita Tiia Karoliinan kanssa!

Helmi–maaliskuussa 2022 järjestettävä 4 viikkoa kestävä Rap Workshop on suunnattu 18–35-vuotiaille, jotka haluavat ottaa haltuun rapin tekemisen perusteet.

Roso-tuotanto järjestää helmi–maaliskuussa 2022 matalan kynnyksen workshopin rapin tekemisestä kiinnostuneille 18–35-vuotiaille. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta rapin tekemisestä, vaan tärkeintä on halu oppia uutta ja kyky sitoutua ryhmätyöskentelyyn. Workshopissa opetellaan rapin tekemisen perusasioita mm. riimittelyä, rytmitystä, kotiäänitystä ja biisintekoa kaksi kertaa viikossa pidettävissä ryhmätapaamisissa. Workshopin aikana osallistujat oppivat rapin tekemisen perustaidot ja saavat valmiudet jatkaa rapin tekemistä itsenäisesti.

Workshopin ohjaavat Roso-tuotannon ääni- ja mediatuotannon ohjaaja Aleksi Lemola ja rap-artisti Tiia Karoliina. Aleksi Lemola on omaa levy-yhtiötään pyörittänyt hiphop-tuottaja ja DJ. Tiia Karoliina on rap-artisti, joka tunnetaan soolotuotantonsa lisäksi Sitku ja Huulet -yhtyeistä sekä Ylex Nosteessa 2021-ohjelmasta.

Pajaan osallistuminen on maksutonta. Paikkoja on rajoitetusti.

Paikka: Etänä Roso-tuotannon Discordissa
Pajan kesto: 21.2.–21.3.
Viikottainen aikataulu: Ryhmätapaaminen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17–18:30
Pajan hinta: Leiri on maksuton

Rap Workshop on täynnä ja haku on päättynyt!

Harmi, ettet tällä kertaa mahtunut mukaan Rap Workshopiin! Mutta tule ihmeessä mukaan avoimiin rap-ryhmiin Roson Discordissa. Tulossa on myös biisihaastetta ja uusia workshopeja. Seuraa Roson kanavia!