Rap Workshop Niko Novan kanssa

Niko Nova esiintyy. Hänellä on kädessään kenkä, jota hän pitää lähellä kasvojaan ja jolle, tai josta, hän kenties räppää.

Maksuton etätyöpaja alkaa syyskuussa

Roso-tuotanto järjestää syys-lokakuussa 2022 työpajan rapin tekemisestä kiinnostuneille 18–35-vuotiaille. Workshopissa perehdytään mm. riimittelyyn, rytmitykseen ja freestyleen. Työpajan lopuksi tehdään rennossa hengessä yhteinen possebiisi.
Niko Nova esiintyy. Hänellä on kädessään kenkä, jota hän pitää lähellä kasvojaan ja jolle, tai josta, hän kenties räppää.
Pajan toinen ohjaajista, Suomen kovimpiin freestyle-räppäreihin lukeutuva Niko Nova. Kuva: Anu Rantonen

Roso-tuotanto järjestää syys-lokakuussa 2022 työpajan rapin tekemisestä kiinnostuneille 18–35-vuotiaille. Työpaja toteutetaan etänä Discordissa, tarvitset siis vain tietokoneen tai älypuhelimen. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta rapin tekemisestä, vaan tärkeintä on halu oppia uutta ja kyky sitoutua ryhmätyöskentelyyn. Workshopissa perehdytään mm. riimittelyyn, rytmitykseen ja freestyleen. Työpajan lopuksi tehdään rennossa hengessä yhteinen possebiisi. Työpajaan osallistuminen on maksutonta. 

Workshopin ohjaavat rap-artisti Niko Nova sekä Roso-tuotannon ääni- ja mediatuotannon ohjaaja Aleksi Lemola. Suomen kovimpiin freestyle-räppäreihin lukeutuva Niko Nova on pitkän linjan MC joka on vaikuttanut niin Suomen rap-kentällä artistina, klubinjärjestäjänä kuin DJ:näkin. Niko on julkaissut aktiivisesti musiikkia eri kokoonpanoissa sekä soolotuotantona. Viimeisin julkaisu on keväällä 2022 Rösteri kokoonpanon kanssa julkaistu Rösteri EP. Myös DJ Logout nimellä tunnettu Aleksi Lemola on monitaituri. Hän on tuottaja ja DJ, sekä pyörittää Logout Music levy-yhtiötä. Lemola on sekä tuottanut räppiä että toiminut erilaisten rap-yhtyeiden DJ:nä.

Missä ja milloin Rap Workshop järjestetään?

Paikka: Etänä Roso-tuotannon Discordissa
Työpajan kesto: 19.9 – 12.10.2022
Viikottainen aikataulu: Ryhmätapaaminen maanantaisin klo 17–18.30 ja keskiviikkoisin klo 17.30–19.
Työpajan hinta: maksuton

Kaikessa Roso-tuotannon toiminnassa noudatetaan Roson turvallisemman tilan periaatteita.

Miten haen mukaan?

Ilmoittautuminen: Paja on täynnä ja haku päättynyt. 

Lisätietoja:
Sampo Riskilä
Vastaava ohjaaja
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115

Mustavalkoisessa kuvassa DJ Logout esiintyy keikalla.
Aleksi Lemola on tuottaja ja DJ. Hän pyörittää myös Logout Music levy-yhtiötä. Kuva: Lauri Kaukotie

Osallistujien kommentteja:

Rap workshopista on ollut hyötyä jännityksen ja ujouden kanssa. Enää ei ole niin iso kynnys näyttää toisille omaa kädenjälkeä.

Osallistuja
Roso Rap Workshop 2022

On ollut ilo päästä tähä ryhmään messiin ja saanut tutustua uusiin ihmisiin ja käsitys mikä on freestyle rap ja tuoda omaa näkemystä näihin kertoihin✌️🙂

Osallistuja
Roso Rap Workshop 2022

Niko Nova tiivistää workshopin sisällön: