Värjö: Nyt

Värjö: Nyt

”Nyt” on laulu kahden aikakauden murroskohdasta. Se kertoo hetkestä, kun tajuaa, ettei paluuta vanhaan ole. Siitä, kun pitää vain hypätä silmät kiinni ja toivoa, että kaikki menee hyvin. Biisi on äänitetty kotistudiossani.

Värjö

Olen vuonna 2017 aktivoitunut kuopiolainen folkrock-muusikko, joka esittää omia suomenkielisiä tarinoitaan. Olen itseoppinut ja aikuisella iällä esille tullut artisti, joka on tehnyt yhteistyötä pohjoissavolaisten järjestöjen, kuten Savon Mielenterveysomaiset Finfami ry:n kanssa.

Viimeisen kolmen vuoden aikana olen esittänyt musiikkiani keikoilla sekä soolona että duona nimellä Värjö & Berg. Ensimmäinen virallinen julkaisuni oli ”Reijo ja Seppo” Mental Beauty Recordsin kokoelmalevyllä Oudot Laulut Vol.4 (2019). Tämän lisäksi Youtubesta ja Facebookista löytyy epävirallisia julkaisuja ja tallenteita.

www.värjö.fi
www.facebook.com/Vaerjoe/
www.viikkosavo.fi/markus-soittaa-folkkia-olkkarissa-joka-maanantai/

Muusikko Varjö nojaa seinään, josta maali on varissut. Hän katsoo seesteisesti vasemmalle jonnekin kaukaisuuteen. Hänellä on ruskea parta ja hiukset sekä yllään musta nahkarotsi.