Tää Stoori

Tää Stoori

Idea tähän biisiin syntyi sekä Suomi100-juhlavuoden että yhden leikkimielisen biisintekokilpailun kautta. Tämä kappale on siinä mielessä symbolinen, että siinä käsitellään rakkautta ja ystävyyttä. Tarina kertoo  kahdesta ihmisestä jotka eivät halua pysyä erossa toisistaan.

Soundcloud

Mikseri

Tomi Antinoja

Olen tehnyt omaa musiikkia vuodesta 2010 lähtien aluksi eri projektien, kuten Tuura nimissä. Nykyään olen panostanut enemmän soolotuotantoon. Sävellyksiä on tehty jonkin verran myös muille. Tärkeimpinä julkaisuina voisin pitää Tuura-yhtyeen kappaleista Nuori mies ja soolotuotannon biiseistä Hullunkurinen, Hiirenhiljaa, Seinänaapuri ja Rikkinäinen.

Esiintymisiä muusikkona/laulajana: laulukeikat mm. kehitysvammaisten disko-illoissa Mikkelissä ja trubaduurikeikkoja mm. Mikkelin seutukirjaston yläkerrassa. Lisäksi teatteriharrastuksen johdosta olen päässyt esiintymään näyttelijänä mm. Värikäs ystävyys-runonlausuntaesityksessä jonka mainoksen tein itse. Olen esiintynyt myös katuteatteriesityksessä Hulivilikanervaaleilla Mikkelissä ja Hyppy!-tapahtumissa joiden idea lähti alun perin minulta. Olen ollut mukana kuvataiteilijana/graafikkona muutamissa yhteisnäyttelyissä.

 

Muusikko Tomi Antinoja soittaa muoviputkista rakennettua soitinta. Viisi eripituista putkeä on kiiinitetty telineeseen rinnakkain pystyasentoon. Antinoja seisoo putkien takana ja pitelee käsissään palikkamaisia esineitä, joilla hän lyö putkien suuhun.
Tässä kuvassa soitan niinsanottua vesijohtomarimbaa eli vesijohtoputkista tehtyä marimbantapaista soitinta vuonna 2014 Tampereella kuin osallistuin Kultturellia-tapahtumasarjan äänityöpajaan