Noi5e

Noi5e - This Is The Way I Am

EDM-artisti Noi5e:n debyyttisingle syntyi sattumien kautta.

Biisin tarina alkaa vuodesta 2018. Osallistuin silloin Roso-tuotannon edeltäjän, Mental Beauty Recordsin musiikintekijöiden yhteisön nimikilpailun arvontaan ja palkinnoksi päivän studiossa. En kuitenkaan pystynyt lunastamaan silloin palkintoa ja asia jäi taka-alalle, kunnes tänä keväänä studioajalle tuli tarvetta uuden biisi-idean myötä. Kilpailun palkinto oli yhä voimassa, joten pääsin vihdoin ja viimein lunastamaan palkintoni. Lähdin työstämään biisiä valmiiksi yhdessä tuottaja Riku Väärän kanssa alunperin itse tekemäni aihion pohjalta. Työskentely tapahtui kokonaan etänä Rikun ollessa Etelä-Suomessa ja minun työskennellessäni Keski-Suomessa. Yhden viikonlopun intensiivisen työskentelyn jälkeen biisi näki päivänvalon. 

Biisi on EDM:ää ja toivottavasti kappale herättäisi positiivisia ajatuksia sekä hyviä muistoja kuuntelijalle. Joku voi äkiseltään kuvitella että EDM musiikki soi vain yökerhoissa tai klubeillla mutta tänä päivänä sitä voi kuulla myös radiokanavilta. 

Oon tehnyt musiikkia enemmän ja vähemmän vakavissani viimeiset kymmen vuotta. Musiikkityylit ovat vaihdelleet vuosien saatossa aina instrumentaalimusasta, rappiin, metalliin ja viimeisimpänä EDM:ään. Säveltämisen lisäksi teen myös sanoituksia. Musiikin tekijänä tavoitteenani on että kuuntelijat löytäisivät musiikkini ja se soisi jonakin päivänä vaikkapa radioissa ja klubeilla.Toivottavasti tulevaisuudessa artisti nimeltä Noi5e nähtäisiin myös livekeikoilla. Teen uutta musaa sitä tahtia, kun uusia ideoita ja ajatuksia syntyy. Musiikin kuluttajana olen kaikkiruokainen ja kuuntelen kaikkea metallista lähtien. Loppujen lopuksi eri genret tukevat toinen toisiaan. 

Hyvää ja musiikin täyteistä kesää kaikille lehden lukijoille!

 

Teksti: Mika Luukkonen

Mustavalkokuva miehestä istumassa puutalon portailla.
Mika Luukkonen - Noi5e
Mustavalkoinen kasvokuva.
Tuottaja Riku Väärä