Kilpailu: Tuunaa Roso

Suunnittele virallisesta Roso-logosta oma versiosi!

Hauska #tuunaarosologo -kilpailu kutsuu kaikki rosolaiset rakentamaan ja tuunaamaan Roso-tuotannon uutta graafista ilmettä. Kaikki kilpailuun lähetetyt työt osallistuvat Roson t-paitojen arvontaan, mutta parhaille on tarjolla mahtava pääpalkinto: saat Roso-hupparin ja oman logosi näkyviin Roson some-kanaville!

Näin osallistut:

  1. Liity jäseneksi, jos et vielä ole Roson jäsen. Voit liittyä täyttämällä lomakkeen täällä.
  2. Mene Roson Slack-kanavalle #tuunaarosologo. Lataa kanavalta kilpailumateriaalit eli Roso-logon originaalitiedostot ja tutustu logo-kilpailun ohjeisiin.
  3. Tee materiaalin ja ohjeiden pohjalta oma versiosi logosta.
  4. Lähetä teoksesi (tai linkki siihen) meille viimeistään 15.11.2020 osoitteeseen kilpailut@rosotuotanto.fi otsikolla ”Tuunaa Roso-logo”. Kerro viestissä nimesi ja yhteystietosi.

Kilpailun ohjeet ja säännöt:

  • Voit tehdä logon käsin tai tietokoneella. Sinun ei tarvitse osata graafista suunnittelua. Tuunaa logo ihan omalla tyylilläsi!
  • Voit lähettää kilpailuun niin monta työtä kuin haluat.
  • Voit suunnitella logon yksin tai yhteistyössä muiden rosolaisten kanssa.

Materiaalit ja ohjeet löydät Roson #tuunaarosologo-kanavalta Slackissa. Kanavalla saat myös neuvoja ja apua logon suunnitteluun Roson ohjaajilta.

Voittajan valitsee Roso-raati. Kaikkia kilpailuun lähetettyjä töitä voidaan esitellä ja julkaista Roso-tuotannon kanavilla ja viestinnässä. Julkaisun yhteydessä mainitaan logon tekijän nimi aina kun mahdollista.

Punapartainen, kolmikymppinen ja mustaan Roso-logolla varustettuun huppariin pukeutunut mies nojailee kellanväriseen seinään porttikäytävässä. Hän katselee mietteliäänä yläviistoon.
Osallistu #tuunaarosologo-kilpailuun ja voita itsellesi hieno Roso-huppari!

Palkinto:

  1. Voittaja saa palkinnoksi Roso-hupparin. Voittaja-logo näkyy Roso-tuotannon some-kanavilla profiilikuvana joulukuun ajan.
  2. Roso-lehden numerossa 3 julkaistaan #tuunaarosologo-kilpailun voittajatyö sekä esitellään muuta kilpailun satoa.
  3. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Roson t-paitaa.