Osallistu kirjoituskilpailuun!

Elämäsi käännekohta

Muistatko tietyn hetken tai tilanteen, jonka jälkeen elämäsi sai uuden suunnan? Oliko hetki pieni ja ohikiitävä vai iskikö ymmärrys kuin salama? Mullistiko kevään poikkeustilanne arkesi?

Yksi tämän vuoden kulttuurituotannon teemoista Mielenterveyden keskusliitossa on luova kirjoittaminen. “Kirjoittaminen tuo vapautta olla juuri sellainen kuin on. Samalla kirjoittaessa on mahdollisuus ikään kuin ”astua toisen saappaisiin” – voi lisätä näkökulmia ja tarkastella elämää laajemmasta perspektiivistä”, pohtii kirjoittamisen hyötyjä MTKL:N kulttuurituottaja Nina Tuittu.

Mielenterveyden keskusliiton kirjoituskilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki kirjoittajat. Liiton kulttuurikummi, näyttelijä Seela Sella on kisan kannustaja. Hän myös lukee voittajatekstin ääneen podcastiksi.

Kilpailuohjeet:

  • Kerro tarinasi ja lähetä se meille!
  • Kirjoita käänteesi tarina. Tyyli on vapaa.
  • Kirjoita koneella. Maksimipituus on 3 liuskaa 1,5 rivivälillä.
  • Merkitse tekstiin nimimerkkisi. Liitä mukaan erillinen tiedosto tai kirjekuori, jossa on oikea nimesi, puhelinnumerosi ja muut yhteystiedot.
  • Lähetä tarinasi viimeistään 15.7. sähköpostilla: wille.harkonen@mtkl.fi (otsikko: Käännekohta) tai postilla: Mielenterveyden keskusliitto, Wille Härkönen, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki (kuoreen tunnus ”Käännekohta”).
  • Mielenterveyden keskusliitolla on oikeus käyttää kirjoituskilpailun tekstejä viestinnässään omissa julkaisussaan ja kanavissaan. Tekstit pisteyttää esiraati ja voittajan valitsee ammattikirjailija.

Lisätietoja:

Nina Tuittu
MTKL:N kulttuurituottaja
nina.tuittu@mtkl.fi
040 723 8682