Piirtopelit torstaisin Roson Discordissa

Luvassa sarjakuvaa, luovia pelejä ja muuta piirtämiseen liittyvää yhteistä tekemistä.

Kolmeruutuinen sarjakuva. Ensimmäisessä ruudussa nuori henkilö istuu tietokoneen edessä, ilmassa on leijuvat kahdet kasvot, jotka kuvaavat internetyhteyden päässä olevia ystäviä. Sama teema toistuu muissa ruuduissa. Keskimmäisessä ruudussa henkilö piirtää kynällä ja kolmannessa älypuhelimen näytölle.
Kuvitus: Arvi Tammi

Torstaisin Roson Discordissa klo 17-18 kokoonnutaan viettämään iltaa piirtopelien parissa. Luvassa on rentoa hengailua, sarjakuvaa ja piirtämistä sarjakuvataiteilija, animaattori ja kuvittaja Arvi Tammin johdolla.

Illan aikana mm. pelataan nettiselaimen kautta pelattavia piirtopelejä, kuten Gartic Phone ja Draw Battle, sekä luodaan ruutu kerrallaan piirrettäviä nopeita sarjakuvia. 

Peleissä esitettävät ja piirrettävät asiat keksitään yhteisvoimin tekohetkellä, joten osallistujilta ei vaadita mitään etukäteen. Osallistuminen ei myöskään edellytä aikaisempaa kokemusta sarjakuvan tekemisestä tai piirtämisestä. Osallistuaksesi tarvitset siis vain nettiyhteyden ja jonkinlaisen päätelaitteen (tietokone, älypuhelin tai tabletti).

Tervetuloa mukaan!

Mitä?

Piirtopeli-illat

Missä?

Roson Discordissa.

Milloin?

Torstaisin klo 17-18.

Hinta?

Maksuton.

Lisätietoja Rososta ja sarjisimpro-illoista

Sampo Riskilä

Vastaava ohjaaja

sampo.riskila@kukunori.fI

040 732 8115