Osallistu sarjakuvaimpro-iltoihin

Keskiviikkoisin kokoonnutaan sarjakuvaimpron merkeissä

Loppuvuoden ajan Roson Discordissa tehdään porukalla sarjisimproa ja pelataan piirtopelejä. Viikottaisia tapaamisia ohjaa sarjakuvataiteilija Arvi Tammi.
Kolmeruutuinen sarjakuva. Ensimmäisessä ruudussa nuori henkilö istuu tietokoneen edessä, ilmassa on leijuvat kahdet kasvot, jotka kuvaavat internetyhteyden päässä olevia ystäviä. Sama teema toistuu muissa ruuduissa. Keskimmäisessä ruudussa henkilö piirtää kynällä ja kolmannessa älypuhelimen näytölle.
Kuvitus: Arvi Tammi

Sarjakuvaimpro-ilta on rentoa hengailua sarjakuvan ja piirtämisen parissa. Jos sua kiinnostaa sarjakuva ja piirtäminen, tai haluaisit ihan vaan jotain mukavaa viikottaista tekemistä, olet enemmän kuin tervetullut mukaan!  Impron eli improvisaation periaatteiden mukaan esitettävät ja piirrettävät asiat keksitään juuri tekohetkellä, sinun ei siis tarvitse osata mitään etukäteen! Sarjisimpro-iltoihin osallistuminen ei vaadi sinulta muuta kuin nettiyhteyden sekä jonkinlaisen päätelaitteen (tietokone tai älypuhelin).

Mitä sarjisimpro-illoissa tehdään?

Illoissa tehdään erilaisia improvisaatioharjotteita sarjakuvan keinoin. Illan aikana voidaan esimerkiksi luoda ruutu kerrallaan piirrettäviä, vaihtuvia ja nopeita sarjakuvia tai pelata nettiselaimen kautta toimivia piirtopelejä, kuten Gartic Phone ja Draw Battle.

Kaikessa Roso-tuotannon toiminnassa noudatetaan Roson turvallisemman tilan periaatteita.

Miten pääsen mukaan?

Sarjisimpro-iltoihin kokoonnutaan etänä, ääni- ja videoyhteyksin. Pääset mukaan tulemalla Roson Discordiin. Improiltoihin voit osallistua älypuhelimella tai tietokoneella. Helpointa osallistuminen ja piirrosten tekeminen on kuitenkin suuremmalta näytöltä, joten jos voit valita, valitse tietokone. 

Ammattilaisen ohjauksessa

Sarjakuvaimpro-illat ohjaa sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja animaattori Arvi Tammi. Arvin taidetta voit ihailla esimerkiksi hänen Instagram-tililtään @arvitammi.

Mitä?

Sarjakuvaimpro-ilta kaikille sasrjakuvasta ja piirtämiseestä kiinnostuneille.

Missä?

Etänä Roson Discordissa.

Milloin?

Keskiviikkoisin klo 18-19.

Ensimmäinen improilta järjestetään 9.11. ja viimeinen 28.12.

Hinta?

Roso-tuotannon viikoittaiseen toimintaan osallistuminen on osallistujille maksutonta.

Lisätietoja Rososta ja sarjisimpro-illoista

Sampo Riskilä

Vastaava ohjaaja

sampo.riskila@kukunori.fI

040 732 8115