Roso x Kohtaus Open Mic järjestetään jälleen perjantaina 31.5.!

Roso x Kohtaus Open Mic tulee taas! Open Mic vol.2 täyttää Kohtaus Malmin kotoisat tilat perjantaina 31.5. klo 17–21. Illan aikana tullaan jälleen kuulemaan ja näkemään toinen toistaan loistokkaampia esityksiä, joiden 11 artistia tulemme paljastamaan tällä sivulla hiljalleen ennen tapahtumaa. Esitykset tullaan striimaamaan Helsingin Virittämön toimesta Roso-tuotannon Twitchissä.

Roso järjesti kaupunkiolohuone Kohtauksen kanssa open mic -livetapahtuman Helsingin Malmilla ensi kertaa marraskuussa 2023. Tapahtumassa räppäsi, lauloi ja runoili 10 esiintyjää, ja se striimattiin Roson Twitchissä. Open mic -tapahtuma sai sen verran paljon hyvää palautetta, että se haluttiin järjestää nyt uudelleen!

Tapahtuma on maksuton ja päihteetön sekä noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Ovet aukeavat klo 17, esitykset alkavat 17.30. Luvassa musan ja runouden lisäksi rentoa yhdessäoloa! Tapahtuma on suunnattu nuorille aikuisille. Tervetuloa!

Mitä?

Maksuton ja päihteetön open mic -livetapahtuma.
11 esiintyjää, herkkuja ja hyvää mieltä!

Missä?

Kohtaus Malmi, Torikatu 3, Helsinki

Milloin?

Perjantaina 31.5. klo 17–21

Illan artistit

Paina artistikuvaa tutustuaksesi esiintyjään!

Kuunvalos

Kuunvalos on uusi duetto, jonka kumpikin osapuoli esiintyi ensimmäisessä Roso x Kohtaus Open Mic -tapahtumassa. Mimi Moon ja Aatos Valos yhdistävät nyt taitonsa illan keikalle!

DeBu

DeBu on tehnyt musaa vähän yli vuoden lähinnä harrastuksenaan. Hän ei ole aikaisemmin esiintynyt eikä vielä julkaissut täysin omia biisejä. Hän on kuitenkin tuottanut biittejä muille sekä featannut muutamilla julkaisuilla, kuten Orkkiksen Edelleen siin sekä Roso Recordsin Rosoi pt. 2.

Rainmaker Kuroki

Rainmaker Kuroki kertoo olevansa omalaatuinen laulujen ja runojen kirjoittaja, joka tekee tuotantoa omasta elämästään, kokemuksistaan ja tunteistaan. Hän on ollut kiinnostunut koko elämänsä luovuudesta myös kirjoittamisen muodossa. Artisti on kerran aikaisemmin esiintynyt open mic -tapahtumassa sekä Sörkän Ruusun runoillassa.

Roihuaro

Roihuaro on kirjoittanut musiikkia noin 14–15 vuotta, muttei vielä ole esiintynyt yleisölle. Roihuaro on mukana Roso Recordsin Opintiellä- ja Teikän räpit, meikän biitit 2 -julkaisuilla, joskin artistin omat kappaleet ovat vielä odottaneet julkaisuhetkeään.

Wermos

Wermos mieltää itsensä vaibailijaksi ja riimittelijäksi eikä varsinaisesti räppäriksi, vaikka räppiä tekeekin. Hän kertoo tuotannon olevan luonteeltaan niin kaukana tämän hetkisestä räppikulttuurista, varsinkin sanoituksilta, ettei miellä itseään siihen kategoriaan.

Samira Heni

Samira Heni on tehnyt musiikkia ohimennen 8 vuotta ja lavarunoutta tämän vuoden. Hän kertoo rakkaudesta ja esittää lisäksi fyysisen performanssin taustamusiikin kera.

Jeri-K

Jeri-K:lta löytyy lavakokemusta Kotkan meripäiviltä Vitun iso rotsin Syytön-sinkun julkkareihin. Kesällä tiedossa on ensimmäinen festarikeikka West Side Festissä. Hän on myös opiskellut Hiphop-elementit-linjan Korpilahden Alkio-opistolla valinnaisina aineinaan mm. lavaesiintyminen, kirjoittaminen, DJ-toiminta ja musatuotanto.

Rauduskoivu

Rauduskoivu julkaisi maaliskuussa dungeon synth / dark ambient -levyn. Hän on kirjoittanut vuosien aikana myös paljon runoja, ja tulee esiintymään spoken word -artistina taustamusiikin siivittämänä.

Henna Oravainen

Kuopiolainen katumuusikko, jonka lauluntekeminen sai alkunsa Roson biisileirillä vuonna 2021. Sen innoittamana Oravainen on tehnyt omaa musiikkia, jota on saatu kuulla livenä pääasiassa kaduilla ja toreilla. Artisti sanoo elämänmakuisten tekstien olevan musiikkinsa suola.

Shokeuttaja

Reilu vuoden aktiivisena ollut rap-artisti, joka tekee yhteistyötä eri tuottajien kanssa oman tuottajuutensa lisäksi. Shokeuttaja odottaa jännityksellä live-esiintymistään tämän open micin ollessa hänen debyyttikeikkansa rap-artistina. Sanomallaan hän haluaa tuoda oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä sekä rajoja ja rakkautta!

Mountain Leaf

Mountain Leaf on uusi tyyppi musiikkialalla. Hän harjoittelee musiikin tekoa ja rakastaa sekä runojen että lyriikoiden kirjoittamista – pääosin englanniksi. Tämä on hänen ensimmäinen open mic -esiintymisensä.

Kohtaus

Kohtaus on kaupunkiolohuone, jonne jokainen 18–35-vuotias on tervetullut viettämään aikaa ja tutustumaan muihin. Kenenkään ei tarvi jäädä yksin – siksi on olemassa Kohtaus! Olet tervetullut tutustumaan toisiin, inspiroitumaan ja osallistumaan tapahtumiin silloin, kun sinulle sopii.

Fiilistele tästä edellisen vuoden showta!

@rosotuotanto

Roso x Kohtaus Open Mic järjestetään toista kertaa 31.5. klo 17–21. Viime vuoden tapahtumassa nähtiin upeita rap-, laulu- ja runoesityksiä. Mitä tapahtuma tällä kertaa tuokaan tullessaan? Ilmoittautuminen esiintyjäksi on vielä auki tämän viikon perjantain 17.5., joten nyt jos koskaan on tilaisuutesi päästä lavalle! Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Kohtauksessa tai Roso-tuotannon Discordissa (linkki biossa!). Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Tarjolla esityksiä, herkkuja sekä ihanaa ilmapiiriä. Tervetuloa mukaan matalalla kynnyksellä!

♬ alkuperäinen ääni - Roso-tuotanto
Nähdään Kohtaus Malmilla 31.5. klo 17!

Lisätietoa Rososta

Vastaava ohjaaja
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115

 

Lisätietoa Kohtauksesta

kohtaus.info