Ilmoittaudu biisinkirjoitusleirille! Hakuaika 27.3. – 10.4.

Suosittu biisinkirjoitusleiri alkaa taas!

Leirillä luodaan uutta ja hiotaan olemassa olevia biisejä paremmiksi yhdessä ammattilaisohjaajien ja muiden leiriläisten kanssa! Maksuttomalle leirille on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen Roson biisileirille on alkanut!

Leiri on suunnattu 18-35 vuotiaille musiikin harrastajille. Osallistujat pääsevät luomaan uutta musiikkia ja hiomaan omia biisejään paremmiksi ammattilaisohjaajien sekä muiden leiriläisten kanssa.

Leirillä opitaan taitoja ja työtapoja, jotka valmistavat osallistujia itsenäiseen työskentelyyn leirin päätyttyä. Osallistujat tutustuvat myös toisiin musiikintekijöihin ja luovat uusia verkostoja. Leirin ohjaajina toimivat Väinö Wallenius ja Roson Harri Kentala.

Leiriläisistä muodostetut ryhmät työstävät kappaleensa demoasteelle. Leiriläisillä on mahdollisuus jatkaa oman tai jonkun muun ryhmän kappaleen työstämistä Roson musatuotantoleirillä syksyllä 2023.

Projekti on osallistujille maksuton ja se järjestetään etänä 19.4. – 7.6.2023.

Paikkoja leirille on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy heti paikkojen täytyttyä tai viimeistään 10.4.2023 klo 23:59. Leirin osallistujilta edellytetään läsnäoloa Discordissa tapahtuvissa viikottaisissa ohjaustapaamisissa (2 x 90 min), jotka pidetään kahdesti viikossa aikavälillä ma-ke klo 11-17. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Ilmoittautua voit täällä!

Mitä?

Biisinkirjoitusleiri 18 – 35 -vuotiaille.

Missä?

Etänä Roson Discordissa.

Milloin?

19.4. – 7.6.2023

Hinta?

Työpaja on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu pajaan!