Ei kukaan oo sankari elämän toista enempää

”Ollaan sankareita elämän tänään,
vähemmän tai enemmän.”

 

Roson rap workshopissa kehitetty possejulkaisu on nyt täällä! Ei mitään sankaritarinoita on kuunneltavissa kaikissa suoratoistopalveluissa. Kuuntele kappale ohesta ja lisää se kesälistallesi!

Ei mitään sankaritarinoita pohtii ihmisen merkitystä muiden joukossa. Possebiisi sai alkunsa, kun tuottaja satun biiteistä äänestettiin biisin pohja rap workshopissa. Jokainen sai tarvittaessa apua ja ideoita omaan verseensä, mutta pääosin työpajaan osallistuneet tekivät säkeensä itse. Työpajaan osallistui 10 räppääjää, joista possebiisille versensä räppäsivät lopulta Massali, mc midveska, Orkkis, FOCI, Roihuaro, DeBu, Leona ja Rene.

Roson rap workshop on ilmainen räppityöpaja kaikentasoisille tekijöille. Kevään työpajassa käytiin läpi räpin tekemisen eri osa-alueita, ja se päättyi yhteiseen possebiisiin. Tällä kertaa pajaa veti rap-artisti Tiia Karoliina

Kevään rap workshop järjestettiin 8.4.–6.5. Discordissa ja siihen osallistui yhteensä 10 räppäriä, joista kahdeksan halukasta osallistuivat possebiisiin. Räppityöpaja palaa taas syksyllä uusissa raameissa – joten seuraathan tiedotuskanaviamme pysyäksesi ajan tasalla!

Roso Records on voittoa tavoittelematon levymerkki, joka toimii julkaisualustana Roso-tuotannon yhteisöllisissä projekteissa syntyneelle musiikille. Roso Records ei julkaise musiikkia demojen tai hakemusten perusteella.

Lisätietoja:

Roso-tuotanto / Roso Records
Sampo Riskilä
vastaava ohjaaja
sampo.riskila@kukunori.fi
040 732 8115

Kansikuva: Kesoilin Kuva Oy

Kuuntele