Alla maan, yllä taivaan

Roso Records julkaisee Alla maan, yllä taivaan -singlen 1.12.2021

“Maallinen elämä välil ollu hektistä, tiedän, että vierelläni on sieluja, henkiä” -Psyykkinen

Roso Records julkaisee 1.12. Alla maan, yllä taivaan -rapsinkun. Sinkku on tuotettu Kukunori ry:n Roso-tuotannon järjestämässä verkon välityksellä toteutetussa rap-työpajassa syys–lokakuussa 2021.  Biisin taustalla tuottajan ja ohjaajan rooleissa ovat Aleksi Lemola (musiikkituottaja, ammatti-DJ ja yrittäjä; Logout Music-levymerkki) ja Hannibal (Tulenkantajat, Joku Roti Mafia, Hannibal & Hot Heroes). Mukana on viisi kovatasoista räppäriä;  Rautakeuhko (julkaissut 20 levyä, joista kaksi Mörssi levy-yhtiön kautta), Psyykkinen, Limppu, Karppe sekä MC Cepari. Sinkulta löytyy lisäksi samalla kokoonpanolla toteutettu bonusraita “Aikaisin Myllyyn, Myöhään Kirkkoon”.

Henkilökohtaisia syitä mukaan lähtemiselle oli kaksi vahvaa: ensimmäisenä se, että tykkään tehdä biisejä porukalla. Pääsee tutustumaan toisiin rap musiikin tekijöihin ja kuulemaan heidän tyylejään ja näkökulmiaan. Toinen syy onkin rehdisti sanottuna oma laiskuus. Saan porukalla tehdessä aikaiseksi enemmän ja tietysti myös nopeammalla tahdilla. Mukaan lähtemistä ei tarvinnut siis paljoa puntaroida. Mikäli vähääkään pohtii lähtemistä tämänlaiseen toimintaan, suosittelen sitä vahvasti. Kynnys mukaan hyppäämiselle on pieni ja myöskin pois pomppaamiselle, jos tuntuu ettei tämä ollutkaan hyvä juttu. Jos viihdyt loppuun on vastine suuri. Opin muodossa, ainakin omalla kohdallani.

raptyöpajaan osallistunut Eetu Karjalainen

Katso Alla maan, yllä taivaan -lyriikkavideo:

Kannet: Vilunki 
Biitti: Aleksi Lemola 
Roso Records: FIKUI2100008
Lyriikkavideo: Taru N. Hohtonen

Lisätietoja: 

Aleksi Lemola   
Ohjaaja
Roso-tuotanto
aleksi.lemola@kukunori.fi

Levynkannessa on kollaasimainen graafinen kuvitus. Punamusta kehys jakaa kuvan vaakasuunnassa kahtia: ylhäällä on kaupungin siluetti, silmät ja kissankuono, alhaalla suuri mieshahmo ja asetaistelua käyvä miesjoukkio.

Kuuntele Alla maan, yllä taivaan: