3D-piirtämisen perusteet –työpaja kesäkuussa!

Opi piirtämään 3D-muotoja!

Roso-tuotannon Discordissa starttaa keskiviikkona 9.6. uusi 3D piirtämisen perusteet -työpaja, jossa opetellaan kolmiulotteisten muotojen ja perspektiiviin piirtämisen perusteet hauskalla ja ymmärrettävällä tavalla. Työpajassa opetellaan piirtämään paperille ja digitaalisesti realistisia 3D muotoja ja kuvia. Aluksi opetellaan perusmuotojen kuten ympyrän, sylinterin ja kuution piirtämistä eri kulmissa ja perspektiivissä. Niiden jälkeen siirrytään piirtämään elävästä elämästä nousevia aiheita, compound-muotoja sekä orgaanisia ja epäorgaanisia muotoja.

Osallistuminen on helppoa

Työpaja koostuu 3D piirtämisen eri osa-alueita käsittelevistä opetusvideosta, jotka ilmestyvät  Roso-tuotannon Discordiin keskiviikkoisin ja lauantaisin kanavalle #3D-piirtämisen-perusteet-tehtävät. Videoissa perehdytään aiheeseen käytännön esimerkein ja annetaan tehtävänanto seuraavaksi kerraksi. Tämän lisäksi on työpajan ohjaajan chat-muotoinen tuki ja ohjaus työpajan omalla Discord-kanavalla. Yhden videon kesto on noin 10 minuuttia ja tehtävien haastavuus kasvaa työpajan edetessä. Työpajaan voi siis osallistua omien aikataulujen mukaisesti.

Piirrä kynällä tai tietokoneella

Osallistuminen ei myöskään edellytä mitään erityisiä laitehankintoja. Voit osallistua joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kuvien piirtämiseen voi käyttää kynää, paperia ja viivoitinta. Valmiista työstä voi ottaa valokuvan ja lähettää sen työpajan Discord-kanavalle toisten nähtäville. Paja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja haluavat oppia 3D ja perspektiiviin piirtämistä. Osallistuminen  ei edellytä aikaisempaa osaamista. Pajan ohjaajana toimii Santeri Orava. 

3D-piirtämisen perusteet –työpaja

Aika: 9.6.–30.6. 
Paikka: Roso-tuotannon Discord
Ohjaaja: Santeri Orava
Hinta: Maksuton
Lisätietoja:  rosotuotanto@kukunori.fi